.


kan du inte berätta om när du gick omkull med appis? har inte läst din blogg så länge så vet inte hur det gick till.

Jo det kan jag göra! Det var på en träning i april, hela den träningen var bara spänd och stressad. Vi fick massa stopp och appis blir bara mer stressad av det..

Vi skulle hoppa 3 kombinationen och jag missbedömde avståndet helt och hon tog ett mindre galoppsprång än jag tänkte. Så hon fick bommen mellan frambenen och gick omkull. Jag slog huvudet i bommen och min hjälm pajjade (har fortfarande inte köpt en ny, men får en ny till jul iaf) och appis klarade sej? Jag vet faktiskt inte. Enda sen den dagen har det gått upp och ner, och jag vet fortfarande inte fall hon har ont. Vi har varit på kliniken men dom hittade inget. Men hon känns inte som vanligt.

Men allt ont för ju med sej något gått, eller hur? Jag har bestämt mej att jag hoppar inte högre än att jag känner mej säker på. Jag själv rider mycket säkrare nu och kommer aldrig mer låta henne stressa upp sej så mycket som den gången.

Men fortfarande har vi med oss denna skiten, att hon inte känns bra. Men nått är det iaf, på torsdag ska vi till kiropraktorn och kolla om han kan hitta nåt. (blir inget :@) Tänker inte gå in på varför hon inte känns bra, men en av anledningarna är att hon hänger sej inåt i vänster varv och inte riktigt vill ställa igenom.

Jag ångrar denna träningen så himla mycket, så ni skulle bara veta. Allt jag vill är bara att det inte skulle hända, att jag skulle veta till 100 % att hon inte har ont. Stackarn tänk om hon verkligen har ont och jag rider runt på henne.. usch..

Nu hoppas jag på det bästa att han hittar något på torsdag, annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Hon ger inga tecken på att hon har ont iaf! Min finis ♥

Filmen:


Om ni undrar varför det har tagit så lång tid att vi inte har hittat nått. Så, har testat att köra på som vanligt och se fall det visar sej tydligare. Men det var varken blivit bättre eller sämre så det är så svårt att veta.

Kommentarer
Postat av: Linn

Usch så tråkigt!!

2010-08-17 @ 13:58:18
URL: http://linnshast.blogg.se/
Postat av: Nadja

uhh, ser läskigt ut :(

2010-08-17 @ 14:53:45
Postat av: ellen a

aw, vad läskigt det ser ut :S

2010-08-17 @ 16:19:16
URL: http://ponnyskutt.blogg.se/
Postat av: ellen a

aj menade jag*

2010-08-17 @ 16:19:55
URL: http://ponnyskutt.blogg.se/
Postat av: oliviawestern.blogg.se

usch, läskigt! Hur är det med hästen nu och hur gick det med dig?

2010-08-17 @ 17:18:13
URL: http://oliviawestern.blogg.se/
Postat av: carro

Usch va hämskt! Ser riktigt läskigt ut ju! Det måste gjort ont D:

2010-08-17 @ 20:36:42
URL: http://carolinevakander.blogg.se/
Postat av: Felicia

Hjälp! Det ser inte kul ut! Ser riktigt hemskt ut!:( HOppas ni hittar felet!

2010-08-17 @ 21:45:30
URL: http://feliciashastar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0