.


Hej isabella! Måste bara säga att din blogg är megasuperduperbra! Kan inte du göra ett videoinlägg eller något efter du har tävlat och vunnit , vill gjärna se hur glad du är och vad du gör direkt efter tävlingen, asså var du gör av appis, typ ställer henn ei transporten, tvättar henne mm. :)
En til fråga; Har du tröttnat något på ridningen eller någonting om hästar sen du fick appis eller är det lika kul fortfarande? Kraaaaamar i massor, din blogg är bääääääääst! <3333

Svar: Måste först säga igen tack så jätte mycket :D Tänkte svara på frågan om jag har tröttnat någon gång på ridningen.

Nej jag har aldrig velat lägga av, aldrig! Visst kanske det är lite trökt att komma ut och tävla om det gått dåligt en tävling innan det. Men även fall det går dåligt eller bra så är det ju fortfarande kul, jag älskar att rida och att få vara med hästar och appis. Jag ser inte bara det som om jag håller på med just hoppningen utan jag fokuserar på allt runt omkring det också. Så som horsemanship, trickträning och då blir det inte bara att man håller på med en sak typ.. Hoppas ni förstår, jag vill inte rikta in mej på en sak utan jag vill lära mej allt runtom det också. Ibland kanske man har en svacka i ridningen och då kan man träna lite mer trickträning och sen gå tillbaka till ridningen lite mer seriöst och då blir det roligare. Oj, nu blev detta långt heheh!

Så svaret är nej, jag har aldrig tröttnat eller velat lägga av. Detta är det jag älskar att göra, jag älskar dessa djur. Hästar är underbara!

Och det om videoblogg.. hmm fårse om jag vågar mej på det hehe. Blir kanske lite stressigt om man ska hinna det på tävlingen också. Fårse :p

Kommentarer
Postat av: Julia

Hur länge har du haft Appis? :D

2010-08-07 @ 22:48:20
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Tack så jätte mycket! :D

2010-08-07 @ 23:06:01
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Wiilow [ foto tankar & känslor ]

Hej!Vad roligt att hamna på din fina blogg och med inriktning häst! Sånt gillar jag=)Kramis

2010-08-08 @ 04:29:39
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0