hoppning

Hoppade lite idag igen, en kort bana. Det gick super bra :D Appis hoppade så fint, men jag känner verkligen att hon är svagare i vänstergaloppen. Hon är inte lika snabb i frambenen där och så har jag lite svårare att lägga henne rätt där!

Hade lite högre tempo idag och jag blev klar i handen nästan på alla hinder, det var bara i kombinationen 2 gånger som jag inte hann bli klar till hindret. Första gången på väldigt länge jag är nöjd med min ridning, det är nämligen inte ofta jag är nöjd efter ett ridpass med mej själv.

En liten film med den vanliga kameran, därför dålig kvalité. Hindrena ligger på runt 80 - 1m tror jag (sista banan), ser dock lägre ut då pappa filmat uppifrån =)
Lasttränade också, och det gick jätte bra =) Fick henne att stå stilla på rampen (heter det så? :P) hon brukar annars inte vilja stå där och kasta sej bakåt. Men efter att jag fått henne att stå där så gick hon på hur lätt som helst! =) Kanske det som var problemet för att hon inte ville gå på!?

Kommentarer
Postat av: Hoppbloggen

Åh vad underbart att ha underlag att hoppa på, på en ridbana! Längtar verkligen tills våran ridbana torkat upp, tjälen har släppt så man törs rida lite markarbete där :)

2010-04-04 @ 22:06:57
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0