hoppträningen

Gissa vad? Jag trillade av IGEN! Det känns som om jag trillar av hela tiden nu :P Vi skulle hoppa 3 kombinationen och jag la henne lite stort så hon fick bommen mellan frambenen och vi gick omkull. Så jag fick henne över mitt ben och slog mitt huvud i bommen! Men jag mår bra :P

Hoppträningen gick iaf bra, fast varenda gång så har jag problem med bågen. Alltid, måste verkligen träna på det! Vi hoppade en liten banan, som gick bra. Dock var hon väldigt pigg och spänd. Och jag red som en kratta i slutet!!!

Känns inte så bra i hoppningen nu, vi har fått lite stopp och så har jag trillat av 3 gånger på en ganska kort tid. Så är lite osäker och höjdrädd. Kommer ta ett tag att få tillbaka självförtroendet, så ska hoppa lågt som jag känner mej säker på nu ett tag!

Filmen kommer idag eller imorgon =)

Kommentarer
Postat av: Louise

Oj! Tur att det gick bra. Ja själv så har man också trillat av nyss också, det är nog en sån period nu^^2010-04-16 @ 19:38:45
URL: http://riverochjag.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Hihi, tack för din åsikt :D

Har du planerast nåt kul i helgen? :)

2010-04-16 @ 20:28:14
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv: Okej :D jag går i åttan, börjar i nian i höst :)ojj, det är ine kul att ramla av! tur att det gick bra för både dig och appis ändå :)

2010-04-16 @ 21:40:40
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Fin blogg :)

2010-04-16 @ 23:05:21
URL: http://puissance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0