hej

Vi åkte aldrig på tävlingen. Hon har inte känts riktigt fräsch på hela veckan. Men eftersom att jag inte såg nått när jag longerade i onsdags trodde jag det hade gått över. Men när jag red igår kändes hon likadan.

Hon hängde jätte mycket i vänstertygeln i vänstervarvet och tryckte inåt när jag la en volt. Hon kunde inte ens lägga små volter utan att det kändes som om vi skulle gå omkull typ!

Så nu har vi pratat med kiropraktorn och jag ska rida som vanligt fast på rakt spår där hon inte känns ''konstig'' och inte kräva nått av henne. Allså inte rida på en volt. Så nu blir det skogsridning :P Jag tror det har något med låsningen i bäckenet som hon hade innan, eller att det hände nått när vi gick omkull på träningen förra veckan.

Han kommer iaf om 3 veckor och kollar på henne igen. Han bor nämligen inte här så han kommer var 5te vecka hit. Det är viktigt att man har en man kan lita på, tycker jag!

Så, så ligger det till. Nackdelen med att ha en häst är att när den inte går att tävla har man ingen till! Och det viktigaste nu är att jag får tävlingsrutin vilket inte går!

Kommentarer
Postat av: Julia

Ojdå, låter inge kul.. Hoppas Appis blir bra snart igen! (:

2010-04-23 @ 21:42:15
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du skriver ständigt att du tycker hästen känns si och så och att det är fel här och där, varför åker du inte till en klinik och kollar upp det?

2010-04-23 @ 22:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0