skogen

Började med att jag inte hann longera innan ridskolan börjat i de ridhuset. Och då red jag ut istället, galopperade över små hinder på volten i skogen. Hon var lite spänd och hängades i höger tygel. Men sen tog jag av martingalet och hon blev mycke mer avslappnad.

Hade tänkt att rida i ridhuset efter de också och se fall hon blev lugnare om jag hade ridit ute först. Men såklart var det ju dubbel bokat som jag hade glömt bort. Lyckat!!


Kommentarer
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

sv: okej :) vet en häst som står på samma anläggning som mig. Ägaren rider mestadels på utevolten eller ute i skogen bara för att hästen är spänd osv i ridhuset. Och inte har de kommit framåt i utvecklingen och inte har hästen blivit mer avslappnad när den kommer in där nästa gång eftersom den inte går där inne så mycket.

Så jag tror det löser ert problem om du rider mer där :)får ni inte rida i ridhuset om det är bokat?

2009-09-10 @ 21:52:58
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

sv: jahaa, ja det kan jag tänka mig att det kommer bli. :)

vad är det för häst du har?

2009-09-10 @ 22:08:57
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

sv: okej :)

Min kille är en travare som vart vanvårad och slagen som liten. En tjej räddade honom när han var 5 år och höll på att svälta ihjäl. Därefter gav dem bara mat till honom i över ett år, så han vart inte riden alls lr liknande. När han var över 6 år så vart han inriden då. Så runt samma ålder som din.

Nu är han 13 år. Vi hoppade banor på 1.30 cm när han var 11 år och idag tränar vi på LA nivå i dressyr. Men han kan piruetter (än så länge i skritt), och lite passage och piaff. Men jag vill utvecklas från grunden, så just nu tränar vi endast på LA nivå.

2009-09-11 @ 10:21:23
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: klara -hästblogg

fin blogg, kolla gärna min :)

2009-09-12 @ 00:09:28
URL: http://klarrs.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Undra va det är som får henne så spänd i ridhuset?! Kanske det hänt henne något innan hon kom till dig som fått henne spänd och tittig just i ridhuset:/ ja, vad vet jag?:PKolla gärna inmin blogg du med och släng gärna in en kommentar:D Tack på förhand! hihiihi:)

2009-09-12 @ 01:35:54
URL: http://blogg.jennifernilsmark.se
Postat av: Catago - Hästbloggen för dig!

sv: Jag tycker att de blir piggare för det hjälper ju till med pälssättning/fällning så då kan hästen använda sin energi till annat ;)

2009-09-12 @ 13:04:34
URL: http://catago.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0