markarbete

Hovslagaren var och skodde om appis så nu kunde jag äntligen rida igen =)

Hade bestämt mej för att rida igenom henne ordentligen idag eftersom jag ska hoppträna i morgon. Red på de raka bettet men eftersom hon vilat några dagar var hon ganska pigg och bekväm av sej. Så efter att ha travat väldigt många varv och kände att det här inte gav något då hon bara bet fast i bettet hela tiden, så byttet jag till de delade bettet. Hon gick okej på, de mycket mjukare iallafall.

Sen bestämde jag mej för att rida ut i skogen till volten och galoppera lite över små hinder. Tror ni inte hon går super fint? Jo, kändes som jag satt på en annan häst. Så himla mjuk och avslappnad. Även över hindrena. Tränade väldigt mycket på att korta upp henne innan hindrena då det ofta blir lite trippigt då. Sen även länga henne mellan två hinder och sen direkt efter korta upp henne. Hon kändes super :D

Jag tror helt enkelt det är att hon tycker det är tråkigt att harva runt i ridhuset.. Synd att vi inte har någon ute bana nu. Ute har hon mycket mer framåtbjudning. Ska försöka rida ute kanske 30 minuter och sen inne 20 minuter för att avsluta.

Oj vilket långt inlägg det blev :P


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är volten? :P

2009-10-01 @ 22:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0