regional 1,10

Tävlade ju idag, och jag kan varken säga att det gick bra eller dåligt. Kan bara säga att jag har en häst som ställer upp till 100% <3

Jag har ju skrivit att hon kännts konstig nu ett tag. Hängt i högertygeln, vill inte flytta undan för höger skänkel, slängt in rumpan i högergalopp och nu i slutet har hon börjat hoppa till vänster över hindrena i höger galoppen.

På framhoppningen kändes hon jätte bra i vänster galopp och hoppade super. Sen skulle jag komma på oxern, hon hoppade bra. När den låg på 1,10 började hon tveka långt innan. Men jag gick på henne, hon stannade några gånger på den och sen började jag bli osäker och då släppte jag iväg henne och då stannade hon igen. Men sen sista språnget kändes bra.

Inne på banan var 1 och 2 i vänster galopp så dom hoppade hon super. 3 och 4 var i höger och dom red hon. Sen kom vi till kombinationen som var oxer in, två galoppsprång till ett räcke. Vi kom bra på första, men bara några galoppsprång innan gjorde hon nått så vi kom skit nära och hon gjorde ett hopp rakt upp och till vänster. Så jag kunde inte hoppa b hindret. Skulle hoppa kombinationen igen och samma sak hände igen fast nu hoppade hon jätte mycke till vänster så vi hamnade nästan i bom stöden. Så ingen chans att vi kunde hoppa b hindret då. Men att hon verkligen ställde upp där och hoppade även att hon hade ont (som hon förmodligen har). Vi är så samspelta och litar på varandra nu att hon ställer upp till 100%.

Vi förstod ju att nått är fel nu, så vi ska åka till kiropraktorn på måndag och se om han kan hitta nått. Kanske har hon en låsning? Vi får se vad han kan hitta på måndag.

Förövrigt var det super kul att tävla =) Mycket roligare än en lokal, mycke roligare bana och den var inte alls mycke svårare som jag trodde. Blev dock inga bilder..


Bästa appis <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0