Lilla appis

Brukar få frågor ibland om hur hög min häst är och ibland tror endel att hon är en ponny :P

Jag tycker faktiskt att hon ser ut som en häst, hon är 1,56 m! Jag ser inga nackdelar med att hon är så liten, hon har en sån jäkla vilja. Har hästen kapacitet så har den och det har ingenting med mankhöjden att göra. Visst, hon är ingen GP häst och hur högt hon kan gå har jag ingen aning om då hon fortfarande är väldigt orutinerad.

Hon har en reglerarbar galopp så i kombinationerna tror jag hon räcker till och även över dom breda oxrarna. Men hon är väldigt svår riden då hon har så mycke nerver och blir lätt stressad. Men i slutändan hänger det nog på mej, men om hon nån gång kan slappna av helt tror jag det kan blir riktigt bra!

En gång har jag suttit på henne helt avlappnat och hoppat. En liten bana och hindrena låg på 1,10 och då hoppade hon med sån spänts och hon tog knappt i. Det är det jag vill nå..

På endel bilder kan hon se ut som en ponniiiie!!! =)
Min ponnyappis!

Kommentarer
Postat av: Patricia

Kan vara skönt med lite mindre hästar ibland ;) Och som du säger, har de bra interiör och vilja så gör de ju så mycket som kroppen bara pallar med för att klara sin uppgift. Hoppas hon räcker till i de högre klasserna oxå när ni kommer dit. Tur att vi slipper avstånd i dressyren iaf!;)

2009-10-15 @ 23:28:29
URL: http://rallybabe.blogg.se/
Postat av: Anonym

1,56 CM? det var mig en liten, liten häst.

nä, jag skulle nog tro att du menade 1,56 m.

2009-10-21 @ 09:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0